Jsem podnikavá vysokoškolačka- půlveterinářka a momentálně bydlím v Brně (ač pocházím z dalekého severu od polských hranic). Nejsem sice skaut, ale skautské ideály jsou mi blízké. Mám mnohaletou zkušenost s pořádáním křesťanských táborů, leč toho času jsem táborový bezdomovec. Mám spoustu nápadů a volné prázdniny. A tábory mi fakt chybí. Fakt moc. Takže kdybyste mě někdo chtěli, můžeme si vzájemně prospět.

Moje představa (abychom rychle zjistili, jestli jsme pro sebe ti praví):

Ideální tábor si představuju pod stanem, příběhově vymakaný (a pečlivě předem promyšlený a připravený) a tak drsný, jak je to jen možné. :-) Nemám ráda flákače, mobily a hi-tech vychytávky na táboře. Naopak mám ráda noci pod širákem, běhací mapové hry, šifry, překážkové dráhy, táboráky, kytaru atd... 

Co nabízím a umím:

Ráda vymýšlím pořádné bojovky (tj prostě takové ty celoodpolední/celodenní/celonoční velké megahry), hraju na kytaru a zpívám spoustu písniček z Hlaholu i odjinud, umím morseovku a šest základních uzlů uvážu ve velmi slušném čase. Disponuji velikou spoustou různých kostýmů (indiáni, fantasy, Divoký západ...) a rekvizit (mj třeba kuší). Jsem manuálně zručná, baví mě šití kostýmů, vyrábění rekvizit, ale i psaní scénářů různých scének a vymýšlení herních/táborových legend. Umím krinolínu a různé další finty s lasem a taky docela slušně střílím (tedy kromě luku, ten mi nikdy nešel).

 

Koho hledám: 

Prima partu, která by mě chtěla (syna vychovala.... :-) ), a která shání akčního vedoucího, a která má podobnou představu o táborech, jako já. Ideálně někde u Brna, abych mohla chodit na předtáborové schůzky, že ano... :-)

V případě zájmu se mi neváhejte ozvat. Můžeme se klidně nezávazně sejít a zjistit, jestli jsou naše představy kompatibilní, a jestli si vzájemně sedíme.

Pro představu přikládám svou fotku z indiánského tábora: